English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ταινίες Συσκευασίας

Στη SUNNY PACK θα βρείτε μία πλήρη γκάμα προϊόντων από αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας (τυπωμένες, ατύπωτες, θορυβώδεις, αθόρυβες, PVC, Solvent, αλουμινοταινίες, χαρτοταινίες).

Ταινίες τυπωμένες - ατύπωτες: Ιδανικές για την συσκευασία, το σφράγισμα και το κλείσιμο χαρτοκιβωτίων ή δεμάτων για ασφάλεια στις μεταφορές. Μπορούν να τυπωθούν -κατόπιν επιλογής σας- με την εκτύπωση που εσείς επιθυμείτε (σήμα, λογότυπο, μήνυμα κλπ) για διαφημιστικούς λόγους.

Ταινίες συσκευασίας θορυβώδεις: Ταινία συσκευασίας πολυπροπυλενίου θορυβώδης, με ακρυλική κόλλα. Οικονομική επιλογή, η οποία συνίσταται σε περιπτώσεις όπου ο ήχος ξετυλίγματος της ταινίας δεν ενοχλεί.

Ταινίες συσκευασίας αθόρυβες: Ταινία συσκευασίας πολυπροπυλενίου, με αθόρυβο ξετύλιγμα, για πολλαπλές χρήσεις. Ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία. Ήπια οσμή κι αντοχή στη γήρανση.

Ταινίες PVC: Η πιο ανθεκτική, αθόρυβη αυτοκόλλητη ταινία, για δύσκολες εφαρμογές. Συνδυάζει υψηλή "κολλητικότητα", αθόρυβη εκτύλιξη και υψηλή ελαστικότητα.

Ταινίες κόλλας SOLVENT: Αυτοκόλλητη ταινία για όλες σχεδόν τις εφαρμογές, ανθεκτική σε χρήση εντός ψυγείου λόγω της solvent-based κόλλας. Ιδανική ταινία για εφαρμογή σε συνθήκες ψύξης ή κατάψυξης. Υψηλή "κολλητικότητα" κι αντοχή για εφαρμογή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Χαρτοταινίες: Αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας εξαιρετικής ποιότητας, για χρήση σε επιδιορθώσεις, στερεώσεις, συσκευασία δεμάτων. Αντοχή σε 80 ή 60 βαθμούς Κελσίου για μία ώρα.

Ταινίες αλουμινίου: Αυτοκόλλητες ταινίες από μαλακό αλουμίνιο για την συνένωση αεραγωγών στήριξης μόνωσης σε κλιματισμούς με αντοχή στην θερμοκρασία άνω των 100 βαθμών Κελσίου.

Χειρολαβή (πιστόλι) συσκευασίας ταινιών: Ιδανική για όλους τους τύπους αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας. Διαθέτει ειδικό ρυθμιστή "φρένο", το οποίο ορίζει την δύναμη της αντίστασης που θα φέρει κατά το ξετύλιγμα της αυτοκόλλητης ταινίας και ειδικούς μηχανισμούς για να μην ολισθαίνει η ταινία αριστερά ή δεξιά.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΤΑΙΝΙΕΣ PVC

➺ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΑΘΟΡΥΒΗ 48mmX100m
➺ TAINIA ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΑΘΟΡΥΒΗ 48mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΑΘΟΡΥΒΗ 38mmX60m

➺ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 38mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 48mmX100m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 48mmX60m

➺ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΦΕ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 48mmX100m
➺ TAINIA ΚΑΦΕ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 48mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΦΕ OPP ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ 38mmX60m

➺ TAINIA ΚΑΦΕ OPP ΑΘΟΡΥΒΗ 48mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΦΕ OPP ΑΘΟΡΥΒΗ 38mmX60m

➺ ΤΑΙΝΙΑ PVC ΛΕΥΚΗ 48mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ 48mmΧ60m (Διάφορα Χρώματα)

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

➺ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ 48mmX40m
➺ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ 25mmX38m
➺ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ 18mmX38m

➺ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 38mmX5m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 38mmX10m

➺ ΤΑΙΝΙΑ PVC ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ 12mmX60m (Διάφορα Χρώματα)
➺ ΤΑΙΝΙΑ PVC ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ 9mmX60m (Διάφορα Χρώματα)

➺ ΤΑΙΝΙΑ CELLO 15mmX66m
➺ ΤΑΙΝΙΑ CELLO 15mmX33m

➺ ΤΑΙΝΙΑ OPP "FRAGILE"/ "EΥΘΡΑΥΣΤΟΝ"48mmX60m
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΕΥΚΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ 60mmX100m

➺ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
➺ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 100mmX25m

Sunny Pack
ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ